Agfa Graphics avslutter samarbeidet

PUBLISERT: 8 februar 2013
OPPDATERT: 8 februar

Agfa Graphics har i mange år hatt en forhandleravtale med Luth Gruppen, der sistnevnte har solgt Agfas offsetplater og relaterte produkter på det norske markedet.

Agfa har nå sagt opp forhandleravtalen med Luth Gruppen, som følge av Luth Gruppens nye rolle som importør av Fujifilms produkter.

Luth Gruppen har opplyst at de fra og med januar 2013 importerer Fujifilms produkter, men at salget av produkter fra andre leverandører (deriblant Agfa) fortsetter uforandret. Som følge av at avtalen mellom Agfa og Luth Gruppen nå opphører, er denne opplsyningen ikke korrekt når det gjelder Agfas produkter.

Vi vet at vår beslutning om å avslutte samarbeidet med Luth Gruppen kan  få konsekvenser for de bedrifter som i dag kjøper Agfa produkter via Luth Gruppen.

Agfa ønsker ikke å skape problemer for kundene. Alle som ønsker levering av Agfas produkter er velkommen til å ta direkte kontakt med oss, oppfordrer Agfa.

Les videre

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Canon presenterer ny inkjetpresse og samarbeid med Heidelberg

Canon hadde noen overraskelser i ermet da de sparket i gang Drupa med en pressekonferanse, og Sign&Print var selvsagt på plass. Det var flere nyheter som ikke er nevnt tidligere.
canon_drupa_01

HP og Canva vil demokratisere design og printing

HP annonserte i dag et strategisk flerårig globalt partnerskap med Canva, en plattform for visuell kommunikasjon. Samarbeidet har som mål å gi millioner av Canva-brukere over hele verden muligheten til å enkelt designe online, lage visuelt innhold og printe lokalt.
hp-canva

Horizon snur arket med tre nye samarbeid

Etterbehandlingsleverandør Horizon skriver nye kapitler med tre ferske samarbeid. Nå kan de hjelpe trykkeriene fra trykk til ferdig bok i både mykt og hardt omslag.
HID_03-1

Siste nytt

Handel på Drupa: RK Grafisk først i Norge med kjempemaskin fra MGI

RK Grafisk styrker sine muligheter til foredling med partiell lakk og varmfoliering ved å investere i en MGI Jetvarnish 3D Evo75. Handelen ble gjort på Drupa og installasjonen blir den første i Norge.
KM RK Grafisk

Stor skjærebordspesial: Bordene blir større og mer automatiske

Skjærebord finner veien inn i stadig flere grafiske bedrifter. Flatbed-skjæreteknologien rommer så mange muligheter for etterbehandling av spesielle medier, og effektiviteten og automatiseringen vokser raskt.
cut_02

Produktregn hos jubilerende Plockmatic

Plockmatic stiller med rekordmange nye produkter under årets Drupa. Ikke minst en ny generasjon av den trofaste Morgana DigiFold som har fått tillegg av Ultra.
Plockmatic-1-1024x683

Ricoh: "Alle vil se utviklingen på inkjetsiden"

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676