Blekkretur-ordning på plass

Denne uken gjorde Canon det mulig for forbrukere i 15 europeiske land å resirkulere Canons blekkassetter. Ordningen er tilgjengelig i Østerrike, Belgia, den tsjekkiske republikk, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Irland, Luxembourg, Nederland, Norge, Slovakia, Sverige, Sveits og Storbritannia. Omkring 97 % av kassetten gjenbrukes og resirkuleres til andre produkter, mens de gjenværende 3 % brukes til å generere energi via avfall.

For å bidra kan kunden besøke et dedikert område og velge eget land. Etter å ha fylt ut et raskt og enkelt skjema, vil Canon levere returkonvolutter med betalt retur, som kan brukes til å sende kassettene inn til resirkulering.

Ønsker du mer informasjon om Canons resirkuleringsordning for blekkassetter, besøk:  www.canon-europe.com/recycling

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: