Blekkretur-ordning på plass

Denne uken gjorde Canon det mulig for forbrukere i 15 europeiske land å resirkulere Canons blekkassetter. Ordningen er tilgjengelig i Østerrike, Belgia, den tsjekkiske republikk, Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Irland, Luxembourg, Nederland, Norge, Slovakia, Sverige, Sveits og Storbritannia. Omkring 97 % av kassetten gjenbrukes og resirkuleres til andre produkter, mens de gjenværende 3 % brukes til å generere energi via avfall.

For å bidra kan kunden besøke et dedikert område og velge eget land. Etter å ha fylt ut et raskt og enkelt skjema, vil Canon levere returkonvolutter med betalt retur, som kan brukes til å sende kassettene inn til resirkulering.

Ønsker du mer informasjon om Canons resirkuleringsordning for blekkassetter, besøk:  www.canon-europe.com/recycling

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *