Ny, nordisk Adobe-sjef

Stefan Dahlgren får ansvaret for Adobe Systems’ virksomhet i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Adobe Systems har ansatt Stefan Dahlgren som ny administrerende direktør for hele Norden. Stefan har arbeidet i IT- og telekombransjen i over 25 år, og har blant annet vært salgsdirektør i TeliaSonera, country manager i software-selskapet BEA Systems og nordisk direktør for Brokat Technologies. Han har også benyttet sin erfaring som selvstendig konsulent med ekspertise innen blant annet Change Management.
– Våre kreative produkter har en sterk posisjon i Norden, og min store oppgave blir å overbevise hele Norden om at vi også har de mest avanserte produktene for optimalisering av digital markedsføring. Og at de to divisjonenes produkter ofte appellerer til samme kunde. Vi har et sterkt og kompetent team i Norden, og jeg ser frem til å samarbeide med alle for å fortsette å videreutvikle oss og vokse enda raskere i det nordiske markedet, sier Stefan Dahlgren.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *