Ny, nordisk Adobe-sjef

Stefan Dahlgren får ansvaret for Adobe Systems’ virksomhet i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Adobe Systems har ansatt Stefan Dahlgren som ny administrerende direktør for hele Norden. Stefan har arbeidet i IT- og telekombransjen i over 25 år, og har blant annet vært salgsdirektør i TeliaSonera, country manager i software-selskapet BEA Systems og nordisk direktør for Brokat Technologies. Han har også benyttet sin erfaring som selvstendig konsulent med ekspertise innen blant annet Change Management.
– Våre kreative produkter har en sterk posisjon i Norden, og min store oppgave blir å overbevise hele Norden om at vi også har de mest avanserte produktene for optimalisering av digital markedsføring. Og at de to divisjonenes produkter ofte appellerer til samme kunde. Vi har et sterkt og kompetent team i Norden, og jeg ser frem til å samarbeide med alle for å fortsette å videreutvikle oss og vokse enda raskere i det nordiske markedet, sier Stefan Dahlgren.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: