Åpner skriverne for kundene

Onsdag lanserte Xerox ConnectKey, en ny, integrert plattform med felles programvare for MFP-er, hvor brukerne kan programmere Xerox´ funksjonaliteter direkte inn i egne løsninger.

ConnectKey  omfatter 16 MFP-modeller fra Xerox, samt markedets første McAfee sikkerhetsløsning integrert i produktene. Løsningen er knyttet opp mot mobil-, sky- og appbaserte skrivertjenester.

Gjennom ConnectKeys åpne programmeringsgrensesnitt (API) kan partnere, systemintegratører og videreforhandlere utvikle og bygge inn applikasjoner i maskinene uten å sette ytterligere krav til programvare.

– IT-sjefene får bedre kontroll, og kan slappe mer av overfor bruk av skytjenester og ansatte som bruker eget utstyr (BYOD)ved arbeid i og utenfor kontoret, sier administrerende direktør Jens Petter Ørjansen i Xerox Norge. Les mer på xerox.com

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: