Flow med kvinnenettverket

«Kvinnedominansen» er et nettverk av jenter i grafisk bransje som i snart to år har arrangert treff og møter, både med og uten faglig innhold.
Torsdag denne uken hadde Kvinnedominansen invitert redaktør og forfatter Nina Hanssen fra LO Media, som nylig kom med boken «Flow i hverdagen – navigasjon mellom stress, kaos og kjedsomhet», til å holde foredrag om å leve og jobbe i «flow» eller «flyt» – en tilstand der vi er kreative, oppslukt av arbeidet, konsentrert og opplever stor arbeidsglede.
– Struktur og disiplin er nødvendig for å oppleve flow. Flow-sonen ligger i spenningsfeltet mellom kontroll og avslapping og er en svært tilfredsstillende tilstand. Den som skal komme i flow må finne balansen mellom det å ha kontroll og å gi slipp på den, sa hun til de ti fremmøtte og svært lydhøre damene, mange av dem ledere, mellomledere eller selvstendig næringsdrivende.
– Å legge til rette for flyt på arbeidsplassen gir arbeidsglede, motivasjon og trivsel. Derfor er det også lønnsomt for bedriften, sa Nina Hanssen.  Du kan lese mer om  både Nina og flow på www.flowcom.com.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *