Flow med kvinnenettverket

«Kvinnedominansen» er et nettverk av jenter i grafisk bransje som i snart to år har arrangert treff og møter, både med og uten faglig innhold.
Torsdag denne uken hadde Kvinnedominansen invitert redaktør og forfatter Nina Hanssen fra LO Media, som nylig kom med boken «Flow i hverdagen – navigasjon mellom stress, kaos og kjedsomhet», til å holde foredrag om å leve og jobbe i «flow» eller «flyt» – en tilstand der vi er kreative, oppslukt av arbeidet, konsentrert og opplever stor arbeidsglede.
– Struktur og disiplin er nødvendig for å oppleve flow. Flow-sonen ligger i spenningsfeltet mellom kontroll og avslapping og er en svært tilfredsstillende tilstand. Den som skal komme i flow må finne balansen mellom det å ha kontroll og å gi slipp på den, sa hun til de ti fremmøtte og svært lydhøre damene, mange av dem ledere, mellomledere eller selvstendig næringsdrivende.
– Å legge til rette for flyt på arbeidsplassen gir arbeidsglede, motivasjon og trivsel. Derfor er det også lønnsomt for bedriften, sa Nina Hanssen.  Du kan lese mer om  både Nina og flow på www.flowcom.com.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: