Ny versjon med bedre verktøy

Taopix Portfolio er kommet i versjon 3.5. I følge Taopix skal versjonen ha flere enn tjue nye funksjoner.

En av de nye funksjonene i designverktøyet heter Straighten Horizon og er en metode for å rette opp bilder som ikke linjerer. Skjæreverktøyet er også forbedret, og sammen skal disse to funksjonene gjøre det enklere å beskjære bilder, ifølge Taopix.

Det finnes også flere nye verktøy som gjør det mulig for trykksaksleverandører å kommunisere med samarbeidspartnere når det gjelder online-salg av trykksaker.

Den nye versjonen inneholder også et API for External User Authentication. Med denne funksjonen kan Taopix’ kunder og deres sluttkunder benytte samme database med en login, uavhengig av hvilke og hvor mange plattformer som er knyttet til tjenesten.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: