Etiketter rett fra nettleseren

Epson lanserte nylig det nyeste medlemmet i TM-Intelligent-familien – TM-L90-i, en termisk etikettskriver.
– Med den kan man skrive ut etiketter direkte fra populære nettlesere uten drivere. TM-L90 gir høy fleksibilitet, den kan brukes med nesten alle enheter og operativsystemer. Med sin innebygd intelligens kalt ePOS-Print, og en innebygd webserver, kan TM-L90-i motta XML-kommandoer fra webapplikasjoner. Skriveren kan motta XML-kommandoer fra webapplikasjoner og kommunisere direkte med nettlesere som støtter HTML5, som for eksempel Safari, Chrome, Internet Explorer og standardleseren for Android, sier  Roberto Peris, produktsjef i Epson Europe.

ePOS-Print skal også kunne kjenne igjen alle hoved-ESC/POS-funksjonene som blir sendt som XML-kommandoer. Dette lar TM-L90-i kontroller eksterne POS-enheter som kassaapparater og andre Epson-skrivere. Ved å installere TM-L90-i kan detaljister legge til funksjonaliteten for driverfri utskrift til de andre skriverne.

TM-L90-i er tilgjengelig i salg fra 1. mars 2013, til en veiledende utsalgspris på kroner 7255 eks. mva.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Når Sign, Print & Promotion – messen endelig er en realitet så stiller Ricoh med sine kreative trykkpresser og tilhørende softvare som vil pirre de fleste. Vi opplever nå ett marked i stor endring etter nedstengingen, trykkvolumer går ned så det å tilføre økt verdi til trykksakene kommer til å bli fokus i årene som kommer sier Eivind Karfjell, salgssjef hos Ricoh Norge Graphic Communications. 

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: