Kreative ungdommer, kom igjen!

Den globale designkonkurransen Adobe Youth Voices Aspire Awards inviterer kreative ungdommer eller skoleklasser i alderstrinnet 13-19 år til å delta med kreative prosjekter laget i år, samt konkurrere om UNICEFs stipend på opp til 40.000 dollar til gjennomføring av prosjektene.
Invitasjonen går til kreative unge mennesker som vil gjøre noe for andre, for eksempel med en støttesang, en hjemmeside eller en musikkvideo. Nå bør de registrere seg i den årlige Adobe Youth Voices Aspire Awards, som hyller unge ildsjeler over hele verden. Konkurransen er en del av Adobe Foundations arbeid for å stimulere unges kreativitet og tro på egne ferdigheter, slik at de kan gjøre en positiv forskjell i sine lokalsamfunn. De kreative prosjektene konkurrerer innen åtte kategorier, og dekker alt fra musikkvideoer og dokumentarfilm til fotomontasjer og hjemmesider.

«Med konkurransen gir vi ungdom en plattform hvor de kan forbedre våre lokalsamfunn gjennom kreativitet. Målet er å stimulere unge menneskers fokus på kreativitet og kommunikasjon, og samtidig gi dem bedre selvtillit der de forøker å gjøre en forskjell for nærmiljøet fremover», sier Kati Rinne, nordisk markedsføringsansvarlig for Adobe Education.

For ytterligere informasjon
Adobe, kommunikasjonssjef Jes Schyum, tlf. (+45) 26 70 46 70, e-post: jschyum@adobe.com
JPR, Stig Jensen, 92 24 32 35, e-post: stig.jensen@jpr.no

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: