Kreative ungdommer, kom igjen!

PUBLISERT: 1 mars 2013
OPPDATERT: 1 mars

Den globale designkonkurransen Adobe Youth Voices Aspire Awards inviterer kreative ungdommer eller skoleklasser i alderstrinnet 13-19 år til å delta med kreative prosjekter laget i år, samt konkurrere om UNICEFs stipend på opp til 40.000 dollar til gjennomføring av prosjektene.
Invitasjonen går til kreative unge mennesker som vil gjøre noe for andre, for eksempel med en støttesang, en hjemmeside eller en musikkvideo. Nå bør de registrere seg i den årlige Adobe Youth Voices Aspire Awards, som hyller unge ildsjeler over hele verden. Konkurransen er en del av Adobe Foundations arbeid for å stimulere unges kreativitet og tro på egne ferdigheter, slik at de kan gjøre en positiv forskjell i sine lokalsamfunn. De kreative prosjektene konkurrerer innen åtte kategorier, og dekker alt fra musikkvideoer og dokumentarfilm til fotomontasjer og hjemmesider.

«Med konkurransen gir vi ungdom en plattform hvor de kan forbedre våre lokalsamfunn gjennom kreativitet. Målet er å stimulere unge menneskers fokus på kreativitet og kommunikasjon, og samtidig gi dem bedre selvtillit der de forøker å gjøre en forskjell for nærmiljøet fremover», sier Kati Rinne, nordisk markedsføringsansvarlig for Adobe Education.

For ytterligere informasjon
Adobe, kommunikasjonssjef Jes Schyum, tlf. (+45) 26 70 46 70, e-post: jschyum@adobe.com
JPR, Stig Jensen, 92 24 32 35, e-post: stig.jensen@jpr.no

Les videre

Fujifilm viser sin nye tørrtonerpresse

Fujifilm skal vise sin nye tonerpresse i Europa for første gang i starten av 2024. Revoria Press GC12500 er en digitalpresse som anvender tørrtonerteknologi.
Revoria_GC12500_III_R

Nye muligheter når Fespa vender tilbake til Amsterdam

Så sent som i oktober 2021 ble Fespa Global Print Expo avholdt i Amsterdam. Denne våren gjør messen comeback i byen og på RAI Messesenter.
fespa_amsterdam

UV-printing i fokus under innovasjonsdager

I slutten av oktober inviterer Mimaki til sitt digitale arrangement Global Innovation Days. De neste seks månedene vil selskapet også invitere til lokale fysiske arrangementer under det nye konseptet Application Days.
Mimaki-Global-Innovation-1600-1024x683

Xerox trekker seg fra DRUPA

DRUPA er snart bare et halvt år unna. Det er allerede mulig å se hvem som har booket hvilke stands. Men Xerox, som hadde bestilt stand, har forsvunnet fra det interaktive kartet.
drupa_flags-1

Siste nytt

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Fullt "trøkk" hos Flisa Trykkeri

Siden 2002 har Flisa Trykkeri hatt "itte akkurat urbant" som slagord. For hvem sa at et vellykket trykkeri ikke kan drives i Bygde-Norge? Flisa Trykkeri er et godt eksempel på dette og flyttet nylig til ti ganger så store lokaler.
Storformat

Tar opp kampen mot restene

Storbildsbolaget i Helsingborg reduserer avfallet med et nytt produkt. Arbeidsmetoden er både klimasmart og sparer penger for kunden.
FotoJet-25-1024x682