Kreative ungdommer, kom igjen!

Den globale designkonkurransen Adobe Youth Voices Aspire Awards inviterer kreative ungdommer eller skoleklasser i alderstrinnet 13-19 år til å delta med kreative prosjekter laget i år, samt konkurrere om UNICEFs stipend på opp til 40.000 dollar til gjennomføring av prosjektene.
Invitasjonen går til kreative unge mennesker som vil gjøre noe for andre, for eksempel med en støttesang, en hjemmeside eller en musikkvideo. Nå bør de registrere seg i den årlige Adobe Youth Voices Aspire Awards, som hyller unge ildsjeler over hele verden. Konkurransen er en del av Adobe Foundations arbeid for å stimulere unges kreativitet og tro på egne ferdigheter, slik at de kan gjøre en positiv forskjell i sine lokalsamfunn. De kreative prosjektene konkurrerer innen åtte kategorier, og dekker alt fra musikkvideoer og dokumentarfilm til fotomontasjer og hjemmesider.

«Med konkurransen gir vi ungdom en plattform hvor de kan forbedre våre lokalsamfunn gjennom kreativitet. Målet er å stimulere unge menneskers fokus på kreativitet og kommunikasjon, og samtidig gi dem bedre selvtillit der de forøker å gjøre en forskjell for nærmiljøet fremover», sier Kati Rinne, nordisk markedsføringsansvarlig for Adobe Education.

For ytterligere informasjon
Adobe, kommunikasjonssjef Jes Schyum, tlf. (+45) 26 70 46 70, e-post: jschyum@adobe.com
JPR, Stig Jensen, 92 24 32 35, e-post: stig.jensen@jpr.no

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *