Nye offsetpresser i to trykkerier

Snorre Benediktsson hos Mitsubishi-leverandøren Grafimec AS kan fortelle at selskapet nå har signert kontrakt om levering av en ny 2013 Mitsubishi V3000-LS4 til Haslum Grafisk AS på Rud i Bærum.

Maskinen er en 4-farger offsetmaskin i maks-format 750×1050 med materialområde fra 0,04 til 0,8 mm, spektrofometrisk fargemåling, platebytte på 40 sekunder uten behov for prebending, for å nevne noe av utstyret maskinen leveres med.

Maskinen vil erstatte Haslum Grafisk sin eksisterende Mitsubishi 3H-4 som ble levert i 2000 og som i dag har produsert over 220 millioner trykk.

Den nye maskinen vil bli installert i løpet av høsten 2013, forteller Snorre, som også kan fortelle at Ajour Grafisk AS i Oslo i desember 2012 installerte en nyere brukt Mitsubishi D3000-LS5 som erstattet en Mitsubishi fra 1995.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: