Nye offsetpresser i to trykkerier

Snorre Benediktsson hos Mitsubishi-leverandøren Grafimec AS kan fortelle at selskapet nå har signert kontrakt om levering av en ny 2013 Mitsubishi V3000-LS4 til Haslum Grafisk AS på Rud i Bærum.

Maskinen er en 4-farger offsetmaskin i maks-format 750×1050 med materialområde fra 0,04 til 0,8 mm, spektrofometrisk fargemåling, platebytte på 40 sekunder uten behov for prebending, for å nevne noe av utstyret maskinen leveres med.

Maskinen vil erstatte Haslum Grafisk sin eksisterende Mitsubishi 3H-4 som ble levert i 2000 og som i dag har produsert over 220 millioner trykk.

Den nye maskinen vil bli installert i løpet av høsten 2013, forteller Snorre, som også kan fortelle at Ajour Grafisk AS i Oslo i desember 2012 installerte en nyere brukt Mitsubishi D3000-LS5 som erstattet en Mitsubishi fra 1995.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: