Storformat fra Ricoh

Blant Ricohs multifunksjonsprodukter foreligger nå en storformatskriver som klarer fire farger.
Ricoh MP CW2200SP som den heter, hevdes å by på smidig håndtering av flyt med storformatsjobber i farger, og produktene sies å være spesielt egnet for oppdrag innenfor arkitektur og konstruksjon, og andre CAD-baserte oppdrag.
MP CW2200SP klarer både kopiering, skanning som utskrift og de jobbene som håndteres i maskinen kan lett deles med andre medarbeidere eller kunder via internett. Dette er også den første storformatskriveren som bruker den patenterte blekkteknologien «gel-jet», en hurtigtørkende, vanntålig farge som til forskjell fra andre injetskrivere ikke bløter opp papirfibrene. MP CW2200SP har også andre funksjoner som skal garantere sikkerhet og beskyttelse av dokumentene.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *