Nesten 6000 ulike omslag

alotofcoversDet internasjonale trykkerikonsernet Elanders har tatt fenomenet ’personlig årsrapport’ på alvor. Utgaven for 2012 har nemlig 5678 unike omslag.

Årsrapporten er produsert i samarbeid med More PR og Rubrik. De 5678 unike omslagene er utviklet i samarbeid med Xerox Sverige.

– Vi vil utnytte muligheten til å vise hvilke muligheter vi har til å levere personalisert trykk og at vi er blant de ledende på dette området innenfor grafisk industri, kommenterer Magnus Nilsson, direktør for Elanders.
Å få se sitt eget navn på trykksaker er hverdagskost i reklame og annen markedskommunikasjon. Å skape helt unike omslag i store opplag er en betydelig større utfordring. Vi klarte oppgaven takket være vår lange erfaring med å jobbe med store bildevolumer, variabeldata og automatiske innstillinger. Å gjennomføre oppdraget manuelt ville tatt flere uker, kommenterer Nilsson.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: