Nesten 6000 ulike omslag

alotofcoversDet internasjonale trykkerikonsernet Elanders har tatt fenomenet ’personlig årsrapport’ på alvor. Utgaven for 2012 har nemlig 5678 unike omslag.

Årsrapporten er produsert i samarbeid med More PR og Rubrik. De 5678 unike omslagene er utviklet i samarbeid med Xerox Sverige.

– Vi vil utnytte muligheten til å vise hvilke muligheter vi har til å levere personalisert trykk og at vi er blant de ledende på dette området innenfor grafisk industri, kommenterer Magnus Nilsson, direktør for Elanders.
Å få se sitt eget navn på trykksaker er hverdagskost i reklame og annen markedskommunikasjon. Å skape helt unike omslag i store opplag er en betydelig større utfordring. Vi klarte oppgaven takket være vår lange erfaring med å jobbe med store bildevolumer, variabeldata og automatiske innstillinger. Å gjennomføre oppdraget manuelt ville tatt flere uker, kommenterer Nilsson.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: