Nytt system til blanding av offsetfarger

HubergroupTyske Hubergroup lanserer et system til helt nøyaktig blanding av dekorfarger til offsettrykk. Ifølge produsenten gir CRS-systemet markedets mest intensive farger, og en både rask, fleksibel og kostnadseffektiv fargeblanding på stedet, dvs i trykkeriet. I tillegg til de påståtte kvalitetsgevinstene skal det også bli lettere å blande nettopp den fargemengden som skal brukes på en jobb. Dette minsker overskuddsfarge og lagerbehov. Ifølge Hubergroup betyr CRS-systemet at det blir mulig å gjengi problematiske fargetoner med en intensitet som tidligere ikke har vært mulig.

Publisert av: 

Del artikkelen

2 kommentare til “Nytt system til blanding av offsetfarger”
  1. Fåes kjøpt hos Luth Gruppen AS 🙂

  2. Fåes kjøpt hos Luth Gruppen AS 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *