CopyCat med storinvestering

CopycatCopyCat signerte nylig en avtale med Canon Norge på nye produksjonsløsninger til fire av sine avdelinger. Avtalen omfatter fire Canon imagePRESS-maskiner inkludert «inline» ferdiggjøringsmoduler, samt serviceavtaler, og har en totalverdi på om lag 5 millioner kroner i et treårsperspektiv. CopyCat gikk først til innkjøp av tre imagePRESS 7010VP til utplassering på selskapets avdelinger Skøyen, Posthuset og Helsfyr. Ikke lenge etter ble avtalen utvidet med en ny imagePRESS 6010VP som skal stå på Lillestrøm.

– Vi ser en tendens til at volumet øker på våre mellomstore avdelinger og at kundene vil ha kortreiste trykksaker og lokal produksjon. Vår strategi er å levere den beste kvaliteten omgående.kan vi produsere førsteklasses trykksaker «on demand». For oss betyr «on demand» umiddelbar oppstart og leveranse, kommenterer daglig leder Geir Thorbjørnsen.

Foto: Nicki Twang

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: