HBO-app med nye funksjoner

PUBLISERT: 12 april 2013
OPPDATERT: 12 april

HBOHBO-Appen har i siste versjon, som ble lansert 21. mars, utvidet funksjonen «Sendehjelpen». Gjennom et enkelt og brukergrensesnitt kan nå brukerne av HBO-Appen finne den mest lønnsomme distributøren ved distribusjon av uadressert reklame i Norge – basert på fylke- og kommunenivå. Gjennom tett samarbeid med Norpost vil selskapet på nasjonal basis kunne kjøre direkte sammenligninger på antall mottakere Norpost distribuerer til, opp mot antall mottakere Posten distribuerer til. Og ikke minst – kostnadene på distribusjon blir også sammenlignet direkte i HBO Appen – slik at brukeren har grunnlag for å velge mest mulig hensiktsmessig distributør i forhold til antall mottakere og kostnad. Når ønsket leverandør er valgt – går man enkelt til kontaktskjemaet og sender dette for å få kontakt med selger hos Posten eller Norpost – og dermed foreta bestilling direkte med distributøren. Brukeren gis også anledning til å be om pristilbud på trykking av oppdraget om ønskelig.
Norpost har tatt godt mot denne nye funksjonen og bruker det aktivt i sin markedsføring. Enkelheten i brukergrensesnittet gjør sendehjelpen svært nyttig og kostnadsbesparende for brukeren, som kan sammenligne distribusjon på en måte som aldri har vært gjort før.
– For øvrig ser vi at de øvrige funksjonene brukes flittig av ulike aktører. Store og små forlag bruker appen til å lage automatisk riss til bokomslag, reklamebyråer bruker appen til å sjekke vekt på trykksaken, regne ut rygg på kataloger samt detaljert informasjon av alle typer papir. Informasjonen kan deles med andre veldig enkelt på mail direkte fra appen, forteller Ørjan Risanger fra selskapet HBO AS i Haugesund.

Les videre

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Stor interesse for Brand Factory etter konkursen

Etter konkursen i Brand Factory Printhouse og Brand Factory Holding ser konkursbostyreren gode forutsetninger for å finne kjøpere til de to selskapene, alternativt deler av virksomheten. Prosessen forventes å være ferdig i løpet av desember måned.
Brand-Factory-1024x683

Stordalen åpner hotell i boktrykkeri rett ved Liseberg

Gøteborg by og fornøyelsesparken Liseberg ønsker å benytte seg av det historisk viktige bygget som Rundqvists boktrykkeri forlot for et år siden. Nå er det klart at eiendommen ved siden av reisemålet skal bli hotell.
FotoJet-27-1024x683

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo