Moonshot-server fra HP

gb1zetbfzgbxkapitjvrHP avduket denne uken sitt første kommersielt tilgjengelige Moonshot-system. HP Moonshot bruker opp til 89 prosent mindre energi, 80 prosent mindre plass og har en 77 prosent lavere kostnad enn tradisjonelle servere, melder senior product manager i HP Norge Jan Fredrik Gunvaldsen

– I snart 25 år har HP ledet og definert retningen for servermarkedet, men vi hviler ikke på laurbærene av den grunn. Vi lanserer nå et helt nytt serverkonsept med HP Moonshot som kommer til å endre økonomien i både innkjøp, drift og strømforbruk, sier teknologidirektør i HP Norge Stig Alstedt.

Den kraftige økningen av datamengder i senere år har brakt store datasentra nær bristepunktet og fremtidig vekst hindres av kapasiteten til tradisjonell IT-infrastruktur. HPs Moonshot-servere hevdes å være det første steget i retning av å løse opp for disse begrensingene, og representerer i følge HP en milepæl innen forenkling og kostnadsbesparelser for servere.

– Med nær 10 milliarder enheter koblet til internett, og forventninger om en fortsatt eksponentiell vekst, har vi kommet til et punkt hvor plass-, strøm- og kostnadsbehov ved tradisjonell teknologi ikke lenger er på et bærekraftig nivå. HP Moonshot markerer begynnelsen av en ny form for IT som vil forandre infrastrukturøkonomien og legge grunnlaget for de neste 20 milliarder enhetene, sier senior product manager i HP Norge Jan Fredrik Gunvaldsen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: