Platina-nivå hos Konica Minolta

PUBLISERT: 12 april 2013
OPPDATERT: 12 april

Konica Minolta Business Solutions Europe utvider nå sitt Developer Support Program. Med slagordet «DSP – for unlimited creativity in the application business» blir det tredje medlemsnivået, platina, nå tilgjengelig. Akkurat i tide regnskapsåret 2013 kan Konica Minolta ønske sine første partnere velkommen på dette nivået: De uavhengige programvareleverandørene «Control Systems» og «Scanshare». Og tre til er på vei, skriver selskapet i en pressemelding.

Medlemmer i Konica Minoltas Developer Support Program (DSP) får tilgang til ny dokumentasjon og spesifikasjoner, verktøy og Software Development Kits, slik at de kan utvikle skreddersydde programvareløsninger. Alle uavhengige programvareleverandører får gratis opplæring og support. Videre er det mulig å teste nyutviklet programvare på et stort utvalg MFP-enheter i Konica Minoltas egen DSP-lab. DSP-programmet er et utmerket tilbud til uavhengige programvareleverandører, siden de får tilgang til ekstra ressurser til utvikling, som resulterer i ekstra verdi for eksisterende kunder og åpenbare fordeler for potensielle kunder.

Hensikten med Developer Support Program er å være ett skritt foran den gjeldende teknologien. Programmet er tilgjengelig for kvalifiserte bedrifter som utvikler programvare, såkalte uavhengige programvareleverandører, og består av tre nivåer. Sølv, gull og platina.

Bildet: Thomas Grønlie, produktsjef løsninger hos Konica Minolta i Norge.Thomas Grønlie

Les videre

Dypdykk i Mimakis UV-nyheter

I september lanserte Mimaki to nye produkter: UCJV330-160 og UJV100Plus. Under sine Global Innovation Days gikk Mimaki mer i dybden på de to nye maskinene innen UV-printing.
Mimaki-1-1024x768

De vil erobre verden med designtapeter

Nystartede Belarte Studio designer og trykker kunstneriske veggtapeter med premiumfølelse for et internasjonalt marked. Duoen bak selskapet, Anna og Fredrik Appelqvist, har omfattende utvidelsesplaner for sitt nettbaserte forretningskonsept og samarbeider med dekoratører for å øke salget.
designtapeter-1024x683

Canon lanserer to matnyttige inkjetpresser

Canon har fått et nytt medlem i serien med arkmatede B3-blekkskrivere i den nye modellen varioPRINT iX1700. Under en teknisk forhåndsvisning presenterte de også etikettskriveren LabelStream LS2000, som er spesialtilpasset mat. Begge forventes å bli kommersielt utgitt i 2025.
Canon_Hans_Schmidbauer-1024x768-1

Unitedprint satser på nytt stockfoto-samarbeid

Unitedprint og deres varemerke Easyprint inngår et samarbeid med arkivfotoselskapet Pexels.com. Nå får selskapets kunder tilgang til tre millioner royaltyfrie bilder. De lanserer også en satsning for å la brukere utforske trykksakene sine i et 3D-miljø.
Unitedprint-pexels-1024x682

Siste nytt

"Liker ikke tanken på å avvikle"

Per Rune Guldbrandsen har drevet Kopi Partner i Sandefjord i 25 år. På grunn av alder og ønske om latere dager har han forsøkt å selge sin virksomhet uten hell – til tross for stabile omsetningstall.
Kopipartner

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri