Din helt egen avisvariant

Hva skjer når nettentusiaster får tilgang til en trykkpresse? Kanskje oppstår noe sånt som Newspaper Club, en tjeneste med base i Storbritannia som tilbyr brukerne å lage og trykke sin egen dagsavis på papir. Den tilbyr  layoutverktøy og det er mulig for kunder å i tillegg kjøpe tjenester for trykk og distribusjon ned til ett eksemplar, men da til en stykkpåris på rundt 300 kroner. Et lite tettsted eller en midre gruppe kan oppnå mer realistiske alternativer. En gruppe abonnenter på 500 personer betaler bare 13 kroner per eksemplar. Avhengig av opplagsstørrelse og kundeinteresse kan Newspaper Club lage aviser som enten trykkes i offset eller i en digitalpresse. Newspaper Club har allerede flere kunder og i følge selskapet, som ledes av den tidligere bibliotekaren Anne Ward, er virksomheten lønnsom. Selskapet hevder å ha levert flere enn en million aviser i over 20 land. Newspaper Club beskrives også i en artikkel i teknologitidsskriftet Wired.newspaper_club_3-600x400

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *