Din helt egen avisvariant

Hva skjer når nettentusiaster får tilgang til en trykkpresse? Kanskje oppstår noe sånt som Newspaper Club, en tjeneste med base i Storbritannia som tilbyr brukerne å lage og trykke sin egen dagsavis på papir. Den tilbyr  layoutverktøy og det er mulig for kunder å i tillegg kjøpe tjenester for trykk og distribusjon ned til ett eksemplar, men da til en stykkpåris på rundt 300 kroner. Et lite tettsted eller en midre gruppe kan oppnå mer realistiske alternativer. En gruppe abonnenter på 500 personer betaler bare 13 kroner per eksemplar. Avhengig av opplagsstørrelse og kundeinteresse kan Newspaper Club lage aviser som enten trykkes i offset eller i en digitalpresse. Newspaper Club har allerede flere kunder og i følge selskapet, som ledes av den tidligere bibliotekaren Anne Ward, er virksomheten lønnsom. Selskapet hevder å ha levert flere enn en million aviser i over 20 land. Newspaper Club beskrives også i en artikkel i teknologitidsskriftet Wired.newspaper_club_3-600x400

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: