Miljøsertifisert plateproduksjon

Agfa Graphics produksjon av trykkplater er miljøsertifisert etter den nye standarden ISO 500001 i Tyskland og England. Nå sier konsernet at planen er å gå videre med tanke på å få sertifisert Agfa Graphics’ anlegg verden rundt med samme standard i løpet av 2013 og 2014. I følge Graham Cooper, miljøsjef hos Agpha Graphics, vil ISO 50001 bli en stadig viktigere standard for miljøsertifisering i tiden som kommer. Mer om Agfa Graphics miljøsertifiseringsstrategi kan du lese her.Mortsel

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: