Impleo med dansk fotfeste

 Den norsk-utviklete web-2-print-løsningen Impleo har fått seg agent i Danmark, og er dermed i ferd med å få fotfeste på det danske markedet. På Sign & Print 2013 presenterte selskapet Impleo Web, og Claus Bertelsen fra agentselskapet X&CO fortalte bl.a. at selskapets egen markedsføring opp mot Sign & Print ble styrt med kampanjestyringsverktøyet innenfor Impleo Web. Denne modulen kan også håndtere crossmedia-markedsføring.
For mange er web-2-print det samme som bestilling av enkle standardprodukter, men de fleste systemene kan langt mer. Med Impleo Web skreddersys en webportal til hver kunde. Kunden kan endre, redigere, laste opp og beskjære bilder og løpende følge ordren ogstyre sine egne aktiviteter, for eksempler kampanjer med variable data.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: