Klassisk Hasselblad går i graven

hasselblad_503cwHasselblad stopper produksjonen av sin 503CW-modell – det siste V System-kameraet i selskapets produktportefølje. Beslutningen trer i kraft umiddelbart og betyr slutten på 50 års utvikling av Hasselblads kameralinje.

– Alt har sin tid, sier Dr Larry Hansen, Hasselblad styreleder g konsernsjef. Veteranen 503CW kombinert med et omfattende sortiment av utskiftbare objektiver og tilbehør, var i sytten år førstevalget, både for kresne proffer og gryende amatørfotografer. Men de siste fem årene har det vært en kraftig nedgang i etterspørselen, og det er nå på tide at vi, om enn noe motvillig, plasserer V System i historien. Vi ønsker i den forbindelse å takke både kunder og fans for deres lojalitet og entusiasme, legger han til.

Hasselblad har bekreftet at det siste 503CW har rullet av produksjonsbåndet, men selskapet vil fortsette å selge V system-tilbehøret så lenge lageret rekker.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Når Sign, Print & Promotion – messen endelig er en realitet så stiller Ricoh med sine kreative trykkpresser og tilhørende softvare som vil pirre de fleste. Vi opplever nå ett marked i stor endring etter nedstengingen, trykkvolumer går ned så det å tilføre økt verdi til trykksakene kommer til å bli fokus i årene som kommer sier Eivind Karfjell, salgssjef hos Ricoh Norge Graphic Communications. 

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: