Kreative på Fespa 2013

En av talerne på Fespas Creative Corner er Saskia Goeteyn fra Coca-Cola Services.
Fespa melder at de utvikler et særlig spennende program og får attraktive talere til sin nye konferanse-del Creative Corner på Fespa 2013 i London den 25-29 juni 2013. Creative Corner skal konsentreres rundt den kreative siden av storformat og sign.

Noen av de store navnene innenfor reklameSaskia-Goeteyn og design kommer for å snakke på Fespa. Besøkerne kan vente seg keynote-presentasjoner fra selskaper som Coca Cola, McCann NY, TBWA og Unilever. Konferanseprogrammet vil behandle temaer som er spesielt viktige for kreatørene, vise hva print kan gjøre, og skape relasjoner mellom de grafiske tjenesteleverandørene og sluttbrukere.

Creative Corner finner du på Q100N i den nordre hallen. I løpet av seminarene får man blant annet tips til hvordan man best utformer spesielle applikasjoner, som emballasje og POP, innredning, utendørsreklame og storformat.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: