Ny produksjonsprinter fra Xerox

Med den nye produksjonsprinteren Xerox Colour Print 8250 kan printprodusenter nå ta inn langt flere printjobber med variable data, hevder Xerox i en pressemelding.

Xerox Colour 8250 er nyeste skudd på stammen i en lang rekke transaksjonsdata-enheter. Maskinen kan håndtere fra 800.000 til 4.000.000 print i måneden i høykvalitetsfarger. Dette gjør det mulig å tilby one-pass fargeprint på kontoutdrag og direct mail.

Andre funksjoner produsenten ønsker å fremheve er en komplett pakke workflow-tilbud som støttes av Xerox FreeFlow printserver med enkel integrasjon til alle typer printmiljø. Printerserveren er også utstyrt med IPDS-, PDF-, PCL- og PS-lisenser og støtter LCD-datastrøm via Xerox FreeFlow VI DesignPro, Lytrod Proform Designer og Solimar PrintDirector Enterprise.
Automatiske funksjoner flytter flere jobber raskere gjennom produksjonen, blant annet en valgfri rullemater og flere etterbehandlingsmuligheter.
En patentert teknologi kalt Auto Density Control registrerer striper i produksjonen, før de oppstår og løser problemet uten inngripen fra operatøren.
Inline Spectrophotometer gir mulighet for Pantone-matching og dermed mer nøyaktige farge-repetisjoner.
Den nye produksjonsprinteren vil være tilgjengelig fra 1. juli 2013.8250_PP

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Når Sign, Print & Promotion – messen endelig er en realitet så stiller Ricoh med sine kreative trykkpresser og tilhørende softvare som vil pirre de fleste. Vi opplever nå ett marked i stor endring etter nedstengingen, trykkvolumer går ned så det å tilføre økt verdi til trykksakene kommer til å bli fokus i årene som kommer sier Eivind Karfjell, salgssjef hos Ricoh Norge Graphic Communications. 

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: