Visittkort med bonusmateriale

Neopost har utviklet en løsning som øker verdien på visittkort, og dermed bør gi visittkorttrykkeriene mer å selge.  Det nye er programmet Neo iCard, som gjør det mulig for kundene å fortelle mye mer med visittkortene sine.
– Med et vanlig visttkort forteller du hva du heter, tittel og hvordan folk kan kontakte deg. Med iCard forteller du langt mer, sier Mats Svensson som er ansvarlig for New Business hos Neopost Sverige, som har utviklet løsningen.

Det Neopost har gjort er å koble en unik hjemmeside til hvert visittkort. Når visittkortmottakeren skanner kortet med en QR-kodeleser får de i tillegg til den vanlige basisinformasjonen – også tilgang til de unike informasjonssidene som koden viser til. Sidenes innhold er dynamisk, det styres av markedssjefen og blir en ny markedskanal.

– En eiendomsmegler kan for eksempel lenke til aktuelle salgsobjekter. Når nye objekter kommer opp fjernes de gamle og QR-koden lenkes til de nye objektene.

iCard består av en skybasert programvare med en spesiell registreringsside for hvert trykkeri. Hver gang trykkeriet selger inn visittkort til en kunde, får kunden samtidig mulighet til å koble personlige websider til kortene. Hvis kunden aksepterer tilbudet, legger trykkeriet inn en QR-kode og hver visittkortinnehaver kan kobles rett til de websidene som er relevante for koden.

Løsningen tilpasser seg selv, med tanke på hvilken type smarttelefon som skanner koden. Er det en iPhone ser det ut som en iPhone-app, og er det en Android blir det en Android-app, forteller Svensson.
neopost_icard

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: