Visittkort med bonusmateriale

PUBLISERT: 10 mai 2013
OPPDATERT: 10 mai

Neopost har utviklet en løsning som øker verdien på visittkort, og dermed bør gi visittkorttrykkeriene mer å selge.  Det nye er programmet Neo iCard, som gjør det mulig for kundene å fortelle mye mer med visittkortene sine.
– Med et vanlig visttkort forteller du hva du heter, tittel og hvordan folk kan kontakte deg. Med iCard forteller du langt mer, sier Mats Svensson som er ansvarlig for New Business hos Neopost Sverige, som har utviklet løsningen.

Det Neopost har gjort er å koble en unik hjemmeside til hvert visittkort. Når visittkortmottakeren skanner kortet med en QR-kodeleser får de i tillegg til den vanlige basisinformasjonen – også tilgang til de unike informasjonssidene som koden viser til. Sidenes innhold er dynamisk, det styres av markedssjefen og blir en ny markedskanal.

– En eiendomsmegler kan for eksempel lenke til aktuelle salgsobjekter. Når nye objekter kommer opp fjernes de gamle og QR-koden lenkes til de nye objektene.

iCard består av en skybasert programvare med en spesiell registreringsside for hvert trykkeri. Hver gang trykkeriet selger inn visittkort til en kunde, får kunden samtidig mulighet til å koble personlige websider til kortene. Hvis kunden aksepterer tilbudet, legger trykkeriet inn en QR-kode og hver visittkortinnehaver kan kobles rett til de websidene som er relevante for koden.

Løsningen tilpasser seg selv, med tanke på hvilken type smarttelefon som skanner koden. Er det en iPhone ser det ut som en iPhone-app, og er det en Android blir det en Android-app, forteller Svensson.
neopost_icard

Les videre

Cloudlab vil hjelpe trykkeriene med netthandel

Tyske Cloudlab Solutions er en etablert leverandør av web-to-print løsninger innen både trykk og emballasje. Med den nye versjonen X3 tar selskapet i bruk KI når det gjelder blant annet design og prissetting.
Cloudlab-1024x683

Programvaresamarbeid for bedre flyt

ECO3 og eProductivity Software (ePS) har inngått et strategisk partnerskap med mål om å ta automatiseringen hos trykkeriene til neste nivå.
ECO3-ePS-1024x684

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324