DM-kampanje for trykksaker

PUBLISERT: 24 mai 2013
OPPDATERT: 24 mai

Moleskin.PNG (thumbnail)For bare få år siden var det vanlig at reklamebyråene var utstyrt med et rikholdig papirprøvebibliotek. Men slik er det ikke lenger. Print Power Norge arbeider for å styrke papirbasert kommunikasjon. Papir er fortsatt en meget viktig kanal for store og små annonsører – og det virker, sier Pål Stensaas hos bransjeforeningen. Ny teknologi har dessuten gitt mange spennende muligheter for kombinasjoner av papirbasert og digital formidling. Det vil Print Power Norge vise med en kreativ DM-kampanje rettet mot de kreative miljøene i reklamebransjen.

Rundt 200 byråledere og AD-er vil motta et DM i posten i løpet av juni måned. DM-en viser flere av de mulighetene man har til å påvirke ulike markeder gjennom papirkanalen. De første mottakerne som responderer på kampanjen vil få muligheten til å lage sin personlige Moleskin notatbok. Forsiden på notatboken blir preget med et avtrykk av mottakerens hånd, slik det er vist på bildet.

Denne kampanjen blir gjennomført i alle 13 Print Power- medlemslandene, forteller Pål.

Les videre

Signcoms eier Igepa Group kjøper opp Scandraft

Signcoms eier Igepa Group kjøper viscom-forhandleren Scandraft med hovedkontor i Mölnlycke. Samtidig blir Anders Trillkott administrerende direktør i hele konsernet.
Anders Trillkott

Merkur Grafisk investerer i storformat med oppkjøpet av Printing

Stadig flere kunder etterspør produkter knyttet til storformattrykk. Det sier Kjetil Sjøeng, daglig leder ved Merkur Grafisk. For å utvide både kompetansen og maskinparken i storformat ble det tidligere i høst klart at Merkur-gruppen går inn som majoritetseier i Printing AS.
Kjetil 1

"Uventet kraftig" markedsnedgang på papirprodukter

Eksportnedgangen i masse- og papirmarkedet er nå et faktum, skriver Skogsindustrierna i sin siste kvartalsrapport. Den økonomiske situasjonen påvirker etterspørselen etter grafisk papir i takt med at annonsemarkedet bremser opp. Men det er tegn til bedring.
pappersindustrierna-1024x683

Problemer for Xeikon som omorganiserer for å sikre fremtiden

Xeikon skal omorganisere driften "for å tilpasse seg den nåværende virkeligheten"
Xeikonx

Siste nytt

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Fullt "trøkk" hos Flisa Trykkeri

Siden 2002 har Flisa Trykkeri hatt "itte akkurat urbant" som slagord. For hvem sa at et vellykket trykkeri ikke kan drives i Bygde-Norge? Flisa Trykkeri er et godt eksempel på dette og flyttet nylig til ti ganger så store lokaler.
Storformat

Tar opp kampen mot restene

Storbildsbolaget i Helsingborg reduserer avfallet med et nytt produkt. Arbeidsmetoden er både klimasmart og sparer penger for kunden.
FotoJet-25-1024x682