DM-kampanje for trykksaker

Moleskin.PNG (thumbnail)For bare få år siden var det vanlig at reklamebyråene var utstyrt med et rikholdig papirprøvebibliotek. Men slik er det ikke lenger. Print Power Norge arbeider for å styrke papirbasert kommunikasjon. Papir er fortsatt en meget viktig kanal for store og små annonsører – og det virker, sier Pål Stensaas hos bransjeforeningen. Ny teknologi har dessuten gitt mange spennende muligheter for kombinasjoner av papirbasert og digital formidling. Det vil Print Power Norge vise med en kreativ DM-kampanje rettet mot de kreative miljøene i reklamebransjen.

Rundt 200 byråledere og AD-er vil motta et DM i posten i løpet av juni måned. DM-en viser flere av de mulighetene man har til å påvirke ulike markeder gjennom papirkanalen. De første mottakerne som responderer på kampanjen vil få muligheten til å lage sin personlige Moleskin notatbok. Forsiden på notatboken blir preget med et avtrykk av mottakerens hånd, slik det er vist på bildet.

Denne kampanjen blir gjennomført i alle 13 Print Power- medlemslandene, forteller Pål.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: