Zünd viser oppgradering

Zünd vil vise sin programvare Zünd Cut Centre, ZCC, i oppgradert versjon på Fespa 2013.

ZCC er en programvare for å kontrollere firmaets ulike skjæreløsninger og skal i følge Zünd kunne integreres i alle produksjonsflyt. De viktigste funksjonene i programmet er til for å forberede og prosessere filer som skal skjæres. Det er mulig å kjøre inn alle former for ripper uten ytterligere filforberedelse.

På Fespa viser Zünd også et tandem-vakumsystem for G3- og S3-modellene. Med et tandemsystem skal det være mulig å produsere parallelt med håndtering av ferdigskjærte ark og rigide materialertumbnail.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: