Suksess for digitaltrykk og distribusjon

«Utkontraktert digitaltrykk i kombinasjon med markedsføring og dokumenthåndtering er en del av den grafiske bransjen som både viser stor vekst og gode muligheter». Mannen som sier dette er Ronnie Davies, leder av USAs trykkeriorganisasjon Printing Industries of America, i en fersk rapport. Han viser til Postnet som eksempel, der man med et franchisebasert konsept tilbyr firmaer både trykking, postal distribusjon og markedsføring med høy automatiseringsgrad. De forretningsmessige mulighetene med integrering av trykk og markedsføring behandles også i en ny rapport fra den amerikanske organisasjonen PRIMIR, les mer her.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: