En stor skjerm i stedet for to mindre

nec_ea294wmiNEC lanserer en LED-skjerm som er tenkt å skulle erstatte de stadig mer vanlige flerskjerm-løsningene. Modellen heter MultiSync EA294WMi og er en ekstra bred 29-tommer.

Skjermen har en oppløsning på 2560 x 1080 piksler og en høydejustering på 130 millimeter.

Skjermen har syv tilkoblingsmuligheter – DisplayPort, HDMI/MHL, 2 x DVI-D och 2 x VGA. Mobile High-Definition Link (MHL) gjør det mulig å koble en mobiltelefon rett til bildeskjermen. Det finnes også integrerte høyttalere, øretelefoner og en USB-hub.

NEC MultiSync EA294WMi er tilgjengelig fra juni 2013 i fargene sort og hvit. Modellen vil koste i underkant av 6000 kroner pluss mva.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: