Enda en Nexpress til Rolf Ottesen as

Rolf Ottesen as har etter ottesen web grundig overveielse gått til anskaffelse av en Kodak NexPress SX 3300, forteller daglig leder Per Ottesen. – Jeg gleder meg til å kjøre jobber på denne, sier han entusiastisk.
Maskinen bruker den nye HD-toneren som har vesentlig mindre tonerpartikler, noe som gir en spesielt god bildegjengivelse.

Maskinen har 5 fargeverk. Dette betyr at maskinen i tillegg til CMYK kan printe med rød, grønn, blå, gull, perlemor, fluoreserende toner som gir sikkkerhetsmerker i blacklight, tillegger Roy Sørensen fra Ricoh, som leverer maskinen.

– Jeg kan også velge Clear ink, til fernissering i matt eller high-gloss eller spot-glossing. Dimentional ink gir mulighet for å printe strukturerte overflater med «preg».
– Det betyr at appelsinskall ikke bare ser ut som appelsinskall, det føles også slik, tillegger Roy Sørensen.

– Maskinen kan kjøre formater opp til 356x914mm. Dette betyr 8-siders trykksaker med «gate-fold» eller 6-siders liggende A4, sier Per Ottesen som fra før har en NexPress 2500, og en Ricoh Pro C901.
– NexPress 2500 blir oppgradert til HD-standard. Det betyr at begge maskinene gir et identisk resultat, avslutter Per Ottesen.

 

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: