Moe til topps hos Epson Norge

Tor Arne Moe er ny Country Manager i Epson Norge. Han kommer fra stillingen som Business Sales Manager i samme selskap.
Moe har jobbet fire år i Epson, både overfor privat- og bedriftsmarkedet. Han har i alt 26 års fartstid i bransjen. Han overtar etter Stig Andresen, som slutter etter eget ønske.

Moe overtar et selskap i positiv utvikling. Epson Norge kan vise til kontinuerlig vekst de siste fem årene.

– Nå skal vi skal fokusere på å videreutvikle teamet. Dessuten skal vi øke tilstedeværelsen i distributør- og forhandlerleddet, sier Tor Arne Moe.

Epson har en bred produktportefølje innenfor privat- og bedriftssegmentet. Ifølge Tor Arne Moe har den norske virksomheten en sterk posisjon i markedet generelt. I forretningsmarkedet ser han to muligheter spesielt:

– Tor Moe web Epsons 3LCD-teknologi er svært anerkjent, og vi skal fokusere enda mer på high-end installasjonsprojektorer til bedriftsmarkedet. Dessuten skal vi forsterke og utvikle posisjonen innen forretningsutskrifter, hvor våre WorkForce-blekkskrivere spiller hovedrollen. Ny blekkteknologi innebærer lavere kostnader per side, mindre energiforbruk og raskere utskrifter. Argumentene for å velge laser fremfor blekk er endret, og jeg tror mange virksomheter ikke er klar over dette, sier Tor Arne Moe.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: