Moe til topps hos Epson Norge

PUBLISERT: 1 juli 2013
OPPDATERT: 21 mars

Tor Arne Moe er ny Country Manager i Epson Norge. Han kommer fra stillingen som Business Sales Manager i samme selskap.
Moe har jobbet fire år i Epson, både overfor privat- og bedriftsmarkedet. Han har i alt 26 års fartstid i bransjen. Han overtar etter Stig Andresen, som slutter etter eget ønske.

Moe overtar et selskap i positiv utvikling. Epson Norge kan vise til kontinuerlig vekst de siste fem årene.

– Nå skal vi skal fokusere på å videreutvikle teamet. Dessuten skal vi øke tilstedeværelsen i distributør- og forhandlerleddet, sier Tor Arne Moe.

Epson har en bred produktportefølje innenfor privat- og bedriftssegmentet. Ifølge Tor Arne Moe har den norske virksomheten en sterk posisjon i markedet generelt. I forretningsmarkedet ser han to muligheter spesielt:

– Tor Moe web Epsons 3LCD-teknologi er svært anerkjent, og vi skal fokusere enda mer på high-end installasjonsprojektorer til bedriftsmarkedet. Dessuten skal vi forsterke og utvikle posisjonen innen forretningsutskrifter, hvor våre WorkForce-blekkskrivere spiller hovedrollen. Ny blekkteknologi innebærer lavere kostnader per side, mindre energiforbruk og raskere utskrifter. Argumentene for å velge laser fremfor blekk er endret, og jeg tror mange virksomheter ikke er klar over dette, sier Tor Arne Moe.

Les videre

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

Messetjeneste blir en del av Aksell

Messetjeneste får nye eiere og blir en del av Aksell-familien. De to har hatt et tett samarbeid siden 2020 og nå har Messetjeneste blitt et heleid selskap under Aksell Invest AS.
Messetjeneste

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324