Xerox’ papir til Antalis

Antalis, som er Europas største forhandler av skriver- og kontorpapir, har lagt inn bindende bud på Xerox’ europeiske skriver- og trykkpapirvirksomhet.
– Denne kunngjøringen følger etter at vi har solgt vår papirvirksomheten i USA og Canada, og er del av en prosess hvor vi konsentrerer oss om økt virksomhet på forretningstjenester og nyskapende dokumentteknologier, sier Herve Chauveau, administrerende direktør Xerox Document Supplies Europe.
– Antalis er god posisjonert til å følge opp våre kunder og levere de samme høykvalitetsprodukter som de forventer fra Xerox og våre brands, fortsetter han.

Xerox har under eget navn distribuert både bestrøket og ubestrøket papir.
Budet påvirker ikke produksjon, salg og støtte av forbrukermateriell, som toner, blekk og Xerox Replacement Cartridges.

Salget er forventet å sluttføres i fjerde kvartal, så fremt det godkjennes av EU-kommisjonen. Inntil salget er sluttført, vil kundene forholde seg til Xerox. Etterpå skal kundene bestille papir fra Antalis og selskapets forhandlere.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: