Bedre og raskere Vutek

I Marabus monter finner vi Christian Loskog og Ulf Nilsson foran Efis storformatskriver Vutek gs3250lx

Christian-Loskog-Ulf-Nilsson-Marabu

Denne maskinen har vi tidligere både skrevet om og testet, ettersom den benytter led-lys for å herde uv-fargene. Fordelen der er at det er mye lavere temperaturer og enklere materialer kan benyttes. Det er den maskinen som nå har kommet i en lx-version, der det siste er at den har blitt utstyrt med gråskalehoder.

– Med de nye hodene får vi bedre oppløsning og høyere kvalitet med mindre forbruk av blekk, takket være mindre dråper, sier Christian Loskog. Hittil har maskinene hatt dråpestørrelsen 12 picoliter når den har kjørt 1000 dpi og 24 når den har kjørt med 600. Nå varieres dette istedet mellom 0 og 36 picoliter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: