Bedre og raskere Vutek

I Marabus monter finner vi Christian Loskog og Ulf Nilsson foran Efis storformatskriver Vutek gs3250lx

Christian-Loskog-Ulf-Nilsson-Marabu

Denne maskinen har vi tidligere både skrevet om og testet, ettersom den benytter led-lys for å herde uv-fargene. Fordelen der er at det er mye lavere temperaturer og enklere materialer kan benyttes. Det er den maskinen som nå har kommet i en lx-version, der det siste er at den har blitt utstyrt med gråskalehoder.

– Med de nye hodene får vi bedre oppløsning og høyere kvalitet med mindre forbruk av blekk, takket være mindre dråper, sier Christian Loskog. Hittil har maskinene hatt dråpestørrelsen 12 picoliter når den har kjørt 1000 dpi og 24 når den har kjørt med 600. Nå varieres dette istedet mellom 0 og 36 picoliter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *