Norske Skog selger papirfabrikk i Thailand

Norskeskog

For å forbedre sin økonomiske stilling selger Norske Skog sin thailandske papirfabrikk Singburi til et thailandsk industrikonsern som planlegger å fortsette produksjonen av avispapir i papirfabrikken. Kjøpesummen oppgis til 33 millioner USD.
– Salget er en del av vår strategi for å forbedre Norske Skogs økonomi. Vi er veldig fornøyde med å kunne selge virksomheten i Thailand til en kjøper med langsiktige planer for fabrikken, sier Sven Ombudstvedt, konsernsjef for Norske Skog.
Singburi har en årlig produksjonskapasitet på 125 000 tonn og er den eneste avispapirprodusenten i Thailand. Fabrikken har 239 ansatte.
Salget, som oppgis å ha en liten gevinst men begrenset effekt på Norske Skogs konsernnivå, kommer til å sluttføres i løpet av fjerde kvartal 2013.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: