Roland utvikler større VersaUV LEF-20

roland_lef-20

VersaUV LEF-20

Storformatleverandøren Roland lanserer en versjon av den UV-baserte flatbedskriveren VersaUV LEF-20. Det nye systemet kombinerer kraftigere LED-herding med ECO-UV-blekk og optimert utskriftskontroll med en skriveoverflate på 20 tommer. Kombinasjonen oppgis å sikre økt produktivitet, brukervennlighet og utskriftskvaliteten på UV-printede produkter til blant annet emballasje.
LEF-20 printer på en rekke ulike materialer og 3D-objekter som golfballer, nøkler, kulepenner, hylser til smarttelefoner, osv, i opptil 508 mm bredde, 330 mm lengde og 100 mm tykkelse. Forbedrede UV-LED-lamper herder raskere, hvilket gjør at utskriftshastigheten fordobles.
Rolands ECO-UV blekk finnes i CMYK, klarlakk og hvitt med en opasitet på ca 40 prosent.
Systemet er utstyrt med en lufttett beskyttelse som hindrer UV-lyset fra å trenge igjennom.
LEF-20 inkluderer Roland VersaWorks, en spesialdesignet RIP med et intuitivt grensesnitt som er enkelt å håndtere.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: