Cillion lanserer Aficio PRO8100 serien

Aficio Pro ™ 8100s

Aficio Pro ™ 8100s

Cillions nye generasjon sort/hvit digitalmaskiner Aficio Pro ™ 8100s serien oppgis å gi eksepsjonell pålitelighet sammen med fremragende bildekvalitet og papirhåndtering. Dettte resulterer i økt produktivitet og åpner opp nye muligheter for inntekter, ifølge selskapet.

Disse nye generasjons digitale skrivere tilbyr sort/hvit printhastigheter på opptil 135 sider pr minutt pluss skanninghastighet på 120 (simplex) og 220 (duplex). Skriverne har implementert den nyeste VCSEL teknologien og ny tonerformel for bedre bildekvalitet og et gjennomgående profesjonelt resultat.

Pro ™ 8100s serien vil støtte bestrøket papir, teksturert media og forhåndstrykt papir. Maskinen støtter SRA3 papirformat som standard og opptil maksimalt 320mm x 480mm.

Les mer hos Cillion

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Når Sign, Print & Promotion – messen endelig er en realitet så stiller Ricoh med sine kreative trykkpresser og tilhørende softvare som vil pirre de fleste. Vi opplever nå ett marked i stor endring etter nedstengingen, trykkvolumer går ned så det å tilføre økt verdi til trykksakene kommer til å bli fokus i årene som kommer sier Eivind Karfjell, salgssjef hos Ricoh Norge Graphic Communications. 

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: