Ny sjef for Nord-Europa hos Adobe

Bijan Bedroud

Bijan Bedroud

Adobe har fått ny direktør for Nord-Europa. Bijan Bedroud skal med sine mer enn 25 års erfaring fra bl.a. Eloqua, Compaq Computers, Vignette og DoubleClick, styrke Adobes skybaserte forretningsområder Marketing Cloud og Creative Cloud på tvers av hele regionen og øke samarbeidet med programvareselskapets største kunder og partnere. Bijan Bedroud har en bachelor-grad innen informasjonssystemer fra University of London.

I september 2013 ble Adobe utnevnt som «Leader» innen for Web Content Management av analyseselskapet Forrester. I de senere årene har Adobe kjøpte opp en rekke IT-selskaper, blant annet Neolane, for å styrke sin posisjon innen for digital markedsføring, på samme måte som de i desember 2012 kjøpte det sosiale nettverket for kreativ – Behance.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: