Bodoni Gruppen og Scanner Grafisk fusjonerer

Bjarte J. Hordnes

Bjarte J. Hordnes

 

Bodoni Gruppen i Bergen fusjonerer med Scanner Grafisk, og etablerer dermed Vestlandets desidert største miljø innen grafisk produksjon.

– Felles eierskap skaper et stort og slagkraftig grafisk miljø med nærmere 60 medarbeidere. Bedriftene utfyller hverandre både på produkt- og markedssiden. Det gir større muligheter og sterkere konkurransekraft, sier daglig leder i Bodoni, Bjarte J. Hordnes.

Det er Vestlandets to største og mest solide grafiske bedrifter som nå går sammen. Bodoni Gruppen overtar samtlige aksjer i Scanner Grafisk AS.

Scanner Grafisk er en suksessbedrift, de ansatte har gjennom mange år levert solide resultater og er svært kvalitetsbevisst. Vi gleder oss til å utvikle virksomhetene videre med svært kompetente medarbeidere og moderne produksjonsutstyr, sier Hordnes.

For hovedaksjonær av Scanner Grafisk, Media Bergen, er det viktig å spisse satsningen på digitalt innhold, samt rendyrke utviklingen av byråene. Derfor var det nå riktig å bidra til å forsterke et miljø på Vestlandet innen trykk og øvrig grafisk produksjon sier Ove Grønnevik daglig leder av Media Bergen.

– Grafisk bransje er meget konkurranseutsatt, med kvalitetsbevisste kunder. Trender og teknologisk utvikling skjer hurtig. Gjennom denne transaksjonen styrkes konkurranseevnen ytterligere, noe som bidrar til å bevare arbeidsplasser i grafisk bransje lokalt. Forente krefter er en meget god løsning for både ansatte og kunder, sier Grønnevik.

Bodoni Gruppen AS omsatte i 2012 for 76 millioner kroner. Scanner Grafisk AS omsatte i 2012 for 36 millioner kroner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: