Bodoni Gruppen og Scanner Grafisk fusjonerer

Bjarte J. Hordnes

Bjarte J. Hordnes

 

Bodoni Gruppen i Bergen fusjonerer med Scanner Grafisk, og etablerer dermed Vestlandets desidert største miljø innen grafisk produksjon.

– Felles eierskap skaper et stort og slagkraftig grafisk miljø med nærmere 60 medarbeidere. Bedriftene utfyller hverandre både på produkt- og markedssiden. Det gir større muligheter og sterkere konkurransekraft, sier daglig leder i Bodoni, Bjarte J. Hordnes.

Det er Vestlandets to største og mest solide grafiske bedrifter som nå går sammen. Bodoni Gruppen overtar samtlige aksjer i Scanner Grafisk AS.

Scanner Grafisk er en suksessbedrift, de ansatte har gjennom mange år levert solide resultater og er svært kvalitetsbevisst. Vi gleder oss til å utvikle virksomhetene videre med svært kompetente medarbeidere og moderne produksjonsutstyr, sier Hordnes.

For hovedaksjonær av Scanner Grafisk, Media Bergen, er det viktig å spisse satsningen på digitalt innhold, samt rendyrke utviklingen av byråene. Derfor var det nå riktig å bidra til å forsterke et miljø på Vestlandet innen trykk og øvrig grafisk produksjon sier Ove Grønnevik daglig leder av Media Bergen.

– Grafisk bransje er meget konkurranseutsatt, med kvalitetsbevisste kunder. Trender og teknologisk utvikling skjer hurtig. Gjennom denne transaksjonen styrkes konkurranseevnen ytterligere, noe som bidrar til å bevare arbeidsplasser i grafisk bransje lokalt. Forente krefter er en meget god løsning for både ansatte og kunder, sier Grønnevik.

Bodoni Gruppen AS omsatte i 2012 for 76 millioner kroner. Scanner Grafisk AS omsatte i 2012 for 36 millioner kroner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: