Viser vei til nye funksjoner innen digital tekstilprint

Dr. prof. Marc van Parys

Dr. prof. Marc van Parys

Dr. prof. Marc van Parys er en av Europas ledende personer med kunnskaper innen coating og tekstilfunksjoner i digitalt tekstilprint. Marc van Parys er aktuell som en av foredragsholderne på AGI-konferansen Digitalt tekstilprint. Der kommer han til å ta opp muligheter for bransjen med nye funksjoner i bearbeiding og blekk, som usynlig IR farge for blant annet ekthetsmerking i tekstilprodukter, digital etterbehandling og coating. Han kommer også til å dele sine erfaringer og sitt syn på teknikker som finnes i dag og i fremtiden.

Marc van Parys har siden sin bok Coating (1994), fortsatt med forskning innen tekstilbearbeidelse. Som president for bransjeorganisasjonen for ledere innen tekstilindustrien UNITEX, arbeider han internasjonalt i nært samarbeide mellom såvel firmaer og forskere for å finne frem til nye funksjoner og applikasjonsområder med tekstil som substrater.

For mer informasjon og booking til konferansen Digitalt tekstilprint den 6 februar, klikk her.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: