Viser vei til nye funksjoner innen digital tekstilprint

PUBLISERT: 13 desember 2013
OPPDATERT: 13 desember
Dr. prof. Marc van Parys
Dr. prof. Marc van Parys

Dr. prof. Marc van Parys er en av Europas ledende personer med kunnskaper innen coating og tekstilfunksjoner i digitalt tekstilprint. Marc van Parys er aktuell som en av foredragsholderne på AGI-konferansen Digitalt tekstilprint. Der kommer han til å ta opp muligheter for bransjen med nye funksjoner i bearbeiding og blekk, som usynlig IR farge for blant annet ekthetsmerking i tekstilprodukter, digital etterbehandling og coating. Han kommer også til å dele sine erfaringer og sitt syn på teknikker som finnes i dag og i fremtiden.

Marc van Parys har siden sin bok Coating (1994), fortsatt med forskning innen tekstilbearbeidelse. Som president for bransjeorganisasjonen for ledere innen tekstilindustrien UNITEX, arbeider han internasjonalt i nært samarbeide mellom såvel firmaer og forskere for å finne frem til nye funksjoner og applikasjonsområder med tekstil som substrater.

For mer informasjon og booking til konferansen Digitalt tekstilprint den 6 februar, klikk her.

Les videre

Fujifilm viser sin nye tørrtonerpresse

Fujifilm skal vise sin nye tonerpresse i Europa for første gang i starten av 2024. Revoria Press GC12500 er en digitalpresse som anvender tørrtonerteknologi.
Revoria_GC12500_III_R

Nye muligheter når Fespa vender tilbake til Amsterdam

Så sent som i oktober 2021 ble Fespa Global Print Expo avholdt i Amsterdam. Denne våren gjør messen comeback i byen og på RAI Messesenter.
fespa_amsterdam

UV-printing i fokus under innovasjonsdager

I slutten av oktober inviterer Mimaki til sitt digitale arrangement Global Innovation Days. De neste seks månedene vil selskapet også invitere til lokale fysiske arrangementer under det nye konseptet Application Days.
Mimaki-Global-Innovation-1600-1024x683

Xerox trekker seg fra DRUPA

DRUPA er snart bare et halvt år unna. Det er allerede mulig å se hvem som har booket hvilke stands. Men Xerox, som hadde bestilt stand, har forsvunnet fra det interaktive kartet.
drupa_flags-1

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo