Viser vei til nye funksjoner innen digital tekstilprint

PUBLISERT: 13 desember 2013
OPPDATERT: 13 desember
Dr. prof. Marc van Parys
Dr. prof. Marc van Parys

Dr. prof. Marc van Parys er en av Europas ledende personer med kunnskaper innen coating og tekstilfunksjoner i digitalt tekstilprint. Marc van Parys er aktuell som en av foredragsholderne på AGI-konferansen Digitalt tekstilprint. Der kommer han til å ta opp muligheter for bransjen med nye funksjoner i bearbeiding og blekk, som usynlig IR farge for blant annet ekthetsmerking i tekstilprodukter, digital etterbehandling og coating. Han kommer også til å dele sine erfaringer og sitt syn på teknikker som finnes i dag og i fremtiden.

Marc van Parys har siden sin bok Coating (1994), fortsatt med forskning innen tekstilbearbeidelse. Som president for bransjeorganisasjonen for ledere innen tekstilindustrien UNITEX, arbeider han internasjonalt i nært samarbeide mellom såvel firmaer og forskere for å finne frem til nye funksjoner og applikasjonsområder med tekstil som substrater.

For mer informasjon og booking til konferansen Digitalt tekstilprint den 6 februar, klikk her.

Les videre

Swissqprint viser hele produktlinjen

Det har rent mye vann under bruene siden Drupa sist ble arrangert for åtte år siden. Swissqprint, som har sitt hovedkontor på vestsiden av Rhinen i Sveits, vil vise innovasjonene som de har utviklet i løpet av disse årene på årets messe.
swissqprint-fespa

Verdenspremiere på Drupa for Xeikons nye etikettpresse

Xeikon skal ha verdenspremiere på Drupa 2024. Det er en etikettpresse som trykker med en ny, egenutviklet blekkserie.
Untitled Design - 1

Seksten foredlingsmuligheter i en maskin

Scodix utvikler sin dekorasjonsteknologi og kan nå tilby seksten forskjellige dekorasjonsmuligheter i en og samme maskin. På Drupa kan du se på denne teknologien på bedriftens stand.
scodixx

HP kommer til Drupa med tre nøkkelord

Nøkkelordene for HP hos Drupa er automatisering, integrering og bærekraft, ord som de skal adressere gjennom tre teknologier.
drupa24_hpx

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie