10 grunner til å besøke Ipex 2014

Ipex organisasjonen mener at det er ti gode grunner til å planlegge et besøk på messen i mars i London. Grunnene kan sees nedenfor, så er det opp til den enkelte leser selv å bedømme.
– Ipex er en nøytral plattform hvor trykkeribedrifter kan sammenlikne produkter og tjenester fra 500 globale utstillere samlet på ett sted.
– De besøkende kan oppleve ”live” demonstrasjoner av noen av de nyeste teknologiene innenfor printindustrien.
– Et spennende program med fokus på de viktigste områdene som bransjen står overfor i dag. Foredrag, diskusjoner og workshops, som vil gi tilhørerne mulighet for å tilføre deres bedrifter noe unikt.
The World Print Summit, senior-level strategic thought leadership-program tilbyr deltakerne adgang til hittil uhørt ekspertviten, om trender som vil revolusjonere bransjen.
– Praktiske workshops om fremtidens print med Neil Falconer, som guider til forbedring av profitt og forbedret produksjonseffektivitet.
The Future Innovation Zones viser printede produkter og teknologier som vil oppleve voldsom vekst de neste år inklusive fotoprodukter, digitalt emballasjeprint, 3D-print og printable electronics. Fremtidsforskeren Richard Watson taler på World Print Summit, og vil hjelpe tilhørerne med å treffe de riktige strategiske beslutningene.
– Nye tiltak på Ipex: Inspiration Avenue, Eco Zone og ”make Ready Challenge”
– Ipex byr på gode muligheter for global nettverksbygging,
– De raskt voksende digitale kanaler betyr nye markeds-/kommunikasjonsmuligheter og nye forretningsmuligheter for de fremoverlente trykkeribedrifter. Cross Media Production-eventen ser inn under huden på cross media-teknologiene og viser hvor de kan implementeres.
– Få inspirasjoner med hjem fra verdensbyen London
Forhåndsregistrering på www.ipex.org og påmelding til cross media-eventen skjer på www.Cmpshow.com.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: