Digital Storefront støtter html5

EFI Digital Storefront

EFI Digital Storefront

Den neste versjonen av Efi Digital Storefront gir direkte adgang til avanserte html5-verktøy. Dette innebærer at det blir enklere for brukerne å tilpasse sine online-butikker til forskjellige plattformer og skjermer. Til oppbygging av en nettbasert trykksaksbutikk er det to muligheter. Enten velger man plug-ins fra et stort bibliotek som Efi stiller til rådighet, eller man bygger sin butikk fra bunnen av med verktøyet Smartstore Builder.
Ett av programmodulene, Vweb + crossmedia marketing, gir adgang til funksjoner for personalisering, enten via print med variabel dataproduksjon, eller digitalt med personaliserte URLer, epost og SMSer. Løsningen omfatter også en komplett brukerstatistikk.
I versjon 7 har Efi også arbeidet med automatisering og integrasjon med andre løsninger. Preflightede filer, jobb- og ordreinformasjon sendes nå automatisk videre i arbeidsflyten uten behov for personlig innblanding. Digital Storefront kan nå også integreres med Efi Pace og Monarch.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Når Sign, Print & Promotion – messen endelig er en realitet så stiller Ricoh med sine kreative trykkpresser og tilhørende softvare som vil pirre de fleste. Vi opplever nå ett marked i stor endring etter nedstengingen, trykkvolumer går ned så det å tilføre økt verdi til trykksakene kommer til å bli fokus i årene som kommer sier Eivind Karfjell, salgssjef hos Ricoh Norge Graphic Communications. 

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: