Mitsubishi er ny spiller på 3D printmarkedet

LUMEX Avance – 25

LUMEX Avance – 25

Mitsubishi, som er en av Japans største bedrifter, har meddelt at de vil inn på det internasjonale 3D printmarkedet. Første skritt blir at bedriften fra og med 1. januar i år vil bevege seg inn på det nordamerikanske markedet med en hybridmaskin fra Matsuura Machinery, som skriver/freser i metall.
Matsuura Machinerys best kjente maskin er LUMEX Avance – 25, som er en lasersinterings og fresemaskin til metaller. Mitsubishi vil markedsføre LUMEX Avance – 25, og den skal kunne klare objekter helt opp til 25 x 25 x 18 cm. Prisen er omkring 90.000.000 yen (ca. 4.7 millioner Kr).
Misubishi håper at de i løpet av 2014 kan få samarbeide med ti større bedrifter på det ellers allerede konkurransepregede nordamerikanske marked med hybridmaskinen fra Matsuura Machinery. Først og fremst innenfor medisinal-, fly- og mobilindustrien.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Når Sign, Print & Promotion – messen endelig er en realitet så stiller Ricoh med sine kreative trykkpresser og tilhørende softvare som vil pirre de fleste. Vi opplever nå ett marked i stor endring etter nedstengingen, trykkvolumer går ned så det å tilføre økt verdi til trykksakene kommer til å bli fokus i årene som kommer sier Eivind Karfjell, salgssjef hos Ricoh Norge Graphic Communications. 

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: