4Hjørner konkurs

Den grafiske bedriften 4Hjørner på Halmstad i Rygge er konkurs etter to og et halvt års drift. Med lang erfaring, god kunnskap, kreativ tenkning og masse godt humør etablerte Kanutte Vereide og Undis Lutnæs i 2010 sin egen lille grafiske bedrift i tyrollerhuset Rygge, og målet var å drive både lenge og vel. Slik gikk det ikke. De to første årene klarte det seg bra, men 2013 var ikke et like godt år. Firmaet hadde digitaltrykk, layout og grafisk design som sine spesialiteter. I denne bransjen er jo papirprodukter under et sterkt press, sier Kanutte Vereide til Moss Avis.

Enn så lenge finnes nettstedet deres.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: