Digitalt tekstilprint – konferanse

Nå nærmer AGI Publishing House sin konferanse om digitalt tekstilprint seg raskt! Den 6. februar finner den sted på Kistamessen i Stockholm. På konferansen vil tre viktige spørsmål besvares: Hvilke forretningsstrategier gjelder? Hvilket utstyr er nødvendig? Hvor er kundene?
Anvendelsen av digitalt tekstilprint til fremstilling av forskjellige produkter har steget i løpet av de siste årene. Stadig flere bedrifter benytter teknologien, og ser muligheter ved å trykke på tekstiler i flere farger med lave eller ingen oppstartskostnader. Dette innebærer at bedriftene tjener penger helt fra starten.
Den voksende e-handel for forbruksvarer har også bidratt til den økte etterspørselen på personaliserte produkter, som unike mønstre og motiver på stoffer og innredningsdetaljer.
I dag tillater teknologien print on demand og effektiv produksjon av alt fra direkte print på tøy til storformatbannere på tekstil.
Hvis du vil vite mer om forretningsmodeller, investeringsstrategier og hvordan du finner nye kunder med digitalt tekstilprint, skal du avgjort ta en tur til Stockholm og delta på konferansen Digitalt tekstilprint.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: