Memjet etikettprinter på Bornholm

rapidlehnsgaard-lille

Den grafiske bedriften Niveau2, som eies av Bornholms Tidende i Rønne, produserer digitalt fra idé til ferdig trykk. I høst fikk de som de første i verden installert en Memjet-basert etikettprinter fra det australske firma Rapid.
Maskinen er levert i en konstellasjon sammen med en fremføringsenhet og en enhet som fjerner det overflødige materialet fra den selvklebende papirrullen som det trykkes på, slik man kjenner fra andre etikettprintere. Det er en rull-til-rull-maskin med et blekkhode som leverer over 700 mio. dråper per sekund.
– Vi har stor tro på at denne typen maskin har et fantastisk potentiale akkurat her på Bornholm, med våre mange store og små matvarebedrifter. Vi vil kunne levere alt fra noen få hundre etiketter til flere hundre tusen, og våre kunder kan få et mer direkte samarbeide i forbindelse med grafisk utarbeidelse, og produksjon av deres etiketter, sier Niveau2 sin avdelingsleder Mads Dellgren.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *