Ny Granit trimmer fra Muller Martini

PI-1813-Granit1_390

Muller Martini lanserer i disse dager en ny Granit treknivs trimmer med SmartPress teknologi, noe som skal gi en konsistent førsteklasses kvalitet. Utstyret er helautomatisk og kan benyttes både til softcover og innbundne bøker.

Granit-trimmeren benytter en patentert SmartPress teknologi, som har vist sin verdi med konsekvent presisjon og kvalitetsutførelse. Teknikken gjør at all luft mellom arkene fjernes, selv om produktet er stort, noe som gjør at sluttproduktet er trimmet til perfeksjon. Den sikrer en myk og kontrollert trykkeprosedyre og teknologien tilpasser seg hvert enkelt produkts egenart i prosessen, hva angår variabler som tykkelse.

Muller Martini sier videre at treknivstrimmeren sikrer kostnadseffektiv produksjon i en rekke applikasjoner. Granit kan benytte seg av sømløs automatisering i produksjonslinjer som f.eks. Pantera og Alegro A6. Operatøren kan utføre finjustering direkte på sentralskjermen under produksjonen. Trimmerkassetten og trykkputen ken dessuten skiftes ut med noen få steg, noe som forkorter tidsbruken mellom jobbene. Hele operasjonen med å skifte ut delene skal gå unna på bare tre minutter, noe som bedrer effektiviteten og er spesielt bra for relativt små opplag.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Når Sign, Print & Promotion – messen endelig er en realitet så stiller Ricoh med sine kreative trykkpresser og tilhørende softvare som vil pirre de fleste. Vi opplever nå ett marked i stor endring etter nedstengingen, trykkvolumer går ned så det å tilføre økt verdi til trykksakene kommer til å bli fokus i årene som kommer sier Eivind Karfjell, salgssjef hos Ricoh Norge Graphic Communications. 

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: