Skybasert kvalitetskontroll av emballasjetrykk

Programvareutvikleren Four Pees har nettopp lansert sitt skyprogram Proofware. Ifølge selskapet handler det om en verktøykasse for å håndtere emballasjeproduksjonen. Løsningen gir brukerne muligheten til å kvalitetskontrollere ulike aspekter av produksjonen.

Proofware er helt webbasert og krever ingen lokale installasjoner. Som bruker velger man mellom en serverløsning inhouse eller en privat server i nettskyen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: