Speedmaster XL 75 Anicolor serieproduseres

Speedmaster XL 75 Anicolor på Drupa 2012

Speedmaster XL 75 Anicolor på Drupa 2012

Etter en vellykket debut på Drupa 2012 har Heidelberger Druckmaschinen AG startet serieproduksjon av maskinen Speedmaster XL 75 Anicolor fra nyttår.

Etter at Anicolors sonefrie korte blekkenhet har vist seg nyttig i 30 x 50 centimeter formatet for små og veldig små opplag, har Heidelberger utvidet denne teknologien til også å omfatte 50 x 70 centimeter formatet. Speedmaster XL 75 Anicolor debuterte på Drupa 2012 og har bestått tester som involverer kommersielle og pakkeprintere. Maskinen sparer opptil så mye som 90% på papiravfall, noe som gir en miljømessig kjempegevinst.

De første Speedmaster XL 75 Anicolor maskinene er allerede levert til firmaer i Tyskland, Sveits og Nederland.
Speedmaster XL 75 Anicolor vil også demonstreres for eksisterende og nye kunder ved fremtidige evenementer.

Nettside: heidelberg.com

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Når Sign, Print & Promotion – messen endelig er en realitet så stiller Ricoh med sine kreative trykkpresser og tilhørende softvare som vil pirre de fleste. Vi opplever nå ett marked i stor endring etter nedstengingen, trykkvolumer går ned så det å tilføre økt verdi til trykksakene kommer til å bli fokus i årene som kommer sier Eivind Karfjell, salgssjef hos Ricoh Norge Graphic Communications. 

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: