Speedmaster XL 75 Anicolor serieproduseres

PUBLISERT: 18 februar 2014
OPPDATERT: 18 februar
Speedmaster XL 75 Anicolor på Drupa 2012
Speedmaster XL 75 Anicolor på Drupa 2012

Etter en vellykket debut på Drupa 2012 har Heidelberger Druckmaschinen AG startet serieproduksjon av maskinen Speedmaster XL 75 Anicolor fra nyttår.

Etter at Anicolors sonefrie korte blekkenhet har vist seg nyttig i 30 x 50 centimeter formatet for små og veldig små opplag, har Heidelberger utvidet denne teknologien til også å omfatte 50 x 70 centimeter formatet. Speedmaster XL 75 Anicolor debuterte på Drupa 2012 og har bestått tester som involverer kommersielle og pakkeprintere. Maskinen sparer opptil så mye som 90% på papiravfall, noe som gir en miljømessig kjempegevinst.

De første Speedmaster XL 75 Anicolor maskinene er allerede levert til firmaer i Tyskland, Sveits og Nederland.
Speedmaster XL 75 Anicolor vil også demonstreres for eksisterende og nye kunder ved fremtidige evenementer.

Nettside: heidelberg.com

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Ricoh: «Alle vil se utviklingen på inkjetsiden»

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324