Sunbel presenterer klebrige løsninger på IPEX

Maskin fra Sumbel

Maskin fra Sumbel

På årets IPEX i London vil firmaet Sumbel fra Bremen presentere sin produktserie «Sticking with System».

Sumbel har levert klebende løsninger til sine kunder i mer enn 60 år, innen papir, papp, plastikk og skinn.

I Tyskland produserer Sumbel lim-maskiner med rullebredder opp til 1300 mm for en rekke forskjellige limtyper, både for kald og varm påføring. På sin stand på IPEX 2014 skal Sumbel demonstrere noe av sitt utstyr og maskiner for manuell produksjon av bokomslag, samt et to-maskins system for laminering av en rekke formater. I tillegg skal Sumbel vise frem sin «Edge Gluing Machine» og en nyutviklet «Hotmelt Roller Coater» som har en appliseringsrull på 600 mm.

Sammen med sin amerikanske samarbeidspartner Gluefast vil Sumbel også presentere sitt krakelurbelegg, et vannbasert akrylbelegg som påføres fotografier, litografier, plakater og lerret. Belegget gir både beskyttelse – noe som eliminerer behovet for glass – og gir produktet et utseende som gir inntrykk av et håndmalt kunstverk. Dette påføres enten med en pensel eller en malerull på sekunder, og fås både som matt og høyglans tekstur.

Er du spesielt interessert kan du besøke www.sumbel.com, og mange av teknikkene, maskinene og systemene ligger dessuten ute med demonstrasjonsvideoer på YouTube.

IPEX 2014 arrangeres 24-29. mars i London.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: