ViziPrint Impress klar UV film lansert

Drytac Europe har annonsert at deres nye produkt ViziPrint Impress Clear UV film nå er tilgjengelig på markedet. Materialet er PVC-fritt, 100% gjenvinnbart, og tåler både slitasje og vann. Den 100 micron tynne filmen er ideell for selvklebende applisering på glass og andre glatte, flate overflater.

– Dette er en flott nykommer til vår ViziPrint produktserie, sier Steve Broad, salgsdirektøren for Drytac Europe.
– Materialet er spesifikt designet for problemfri tørr installasjon av grafikk på glassoverflater. ViziPrint Impress film eliminerer bobler og er ikke affisert av fukt. Vår egen sugeteknologi sikrer at ViziPrint Impress ikke etterlater noen spor når grafikken fjernes. Den anvendelige filmen kan også printes invertert og strekker seg ikke.

ViziPrint Impress kan benyttes både for innendørs og kortvarig utendørs anvendelse, så som vindusreklame, grafikk, dekaler og stickers; for å skjerme glass eller dekorere det; elektronisk utstyr som TV-skjermer, iPad/tablet-skjermer og dataskjermer; kjøleskap eller glassmontre; akvariebakgrunner og mer.

Mediet er kompatibelt med UV-blekkløsninger og gir utmerket trykkvalitet, mens de deler av filmen som ikke er printet på holder seg meget klar. Den er veldig enkel å sette på og ta av, og samme film kan man flytte på og klebe opp igjen flere ganger.

Drytacs produktserie av filmer og klebemidler mangler distribusjon i Norge, men norske kunder kan kontakte Eksport Sales Manager Tadeusz Niedziolkatadeuszniedziolka@drytac.com.

[youtube]http://youtu.be/bOxxf-jCSf8[/youtube]

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: