ViziPrint Impress klar UV film lansert

PUBLISERT: 18 februar 2014
OPPDATERT: 18 februar

Drytac Europe har annonsert at deres nye produkt ViziPrint Impress Clear UV film nå er tilgjengelig på markedet. Materialet er PVC-fritt, 100% gjenvinnbart, og tåler både slitasje og vann. Den 100 micron tynne filmen er ideell for selvklebende applisering på glass og andre glatte, flate overflater.

– Dette er en flott nykommer til vår ViziPrint produktserie, sier Steve Broad, salgsdirektøren for Drytac Europe.
– Materialet er spesifikt designet for problemfri tørr installasjon av grafikk på glassoverflater. ViziPrint Impress film eliminerer bobler og er ikke affisert av fukt. Vår egen sugeteknologi sikrer at ViziPrint Impress ikke etterlater noen spor når grafikken fjernes. Den anvendelige filmen kan også printes invertert og strekker seg ikke.

ViziPrint Impress kan benyttes både for innendørs og kortvarig utendørs anvendelse, så som vindusreklame, grafikk, dekaler og stickers; for å skjerme glass eller dekorere det; elektronisk utstyr som TV-skjermer, iPad/tablet-skjermer og dataskjermer; kjøleskap eller glassmontre; akvariebakgrunner og mer.

Mediet er kompatibelt med UV-blekkløsninger og gir utmerket trykkvalitet, mens de deler av filmen som ikke er printet på holder seg meget klar. Den er veldig enkel å sette på og ta av, og samme film kan man flytte på og klebe opp igjen flere ganger.

Drytacs produktserie av filmer og klebemidler mangler distribusjon i Norge, men norske kunder kan kontakte Eksport Sales Manager Tadeusz Niedziolkatadeuszniedziolka@drytac.com.

[youtube]http://youtu.be/bOxxf-jCSf8[/youtube]

Les videre

Dypdykk i Mimakis UV-nyheter

I september lanserte Mimaki to nye produkter: UCJV330-160 og UJV100Plus. Under sine Global Innovation Days gikk Mimaki mer i dybden på de to nye maskinene innen UV-printing.
Mimaki-1-1024x768

De vil erobre verden med designtapeter

Nystartede Belarte Studio designer og trykker kunstneriske veggtapeter med premiumfølelse for et internasjonalt marked. Duoen bak selskapet, Anna og Fredrik Appelqvist, har omfattende utvidelsesplaner for sitt nettbaserte forretningskonsept og samarbeider med dekoratører for å øke salget.
designtapeter-1024x683

Canon lanserer to matnyttige inkjetpresser

Canon har fått et nytt medlem i serien med arkmatede B3-blekkskrivere i den nye modellen varioPRINT iX1700. Under en teknisk forhåndsvisning presenterte de også etikettskriveren LabelStream LS2000, som er spesialtilpasset mat. Begge forventes å bli kommersielt utgitt i 2025.
Canon_Hans_Schmidbauer-1024x768-1

Unitedprint satser på nytt stockfoto-samarbeid

Unitedprint og deres varemerke Easyprint inngår et samarbeid med arkivfotoselskapet Pexels.com. Nå får selskapets kunder tilgang til tre millioner royaltyfrie bilder. De lanserer også en satsning for å la brukere utforske trykksakene sine i et 3D-miljø.
Unitedprint-pexels-1024x682

Siste nytt

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Fullt "trøkk" hos Flisa Trykkeri

Siden 2002 har Flisa Trykkeri hatt "itte akkurat urbant" som slagord. For hvem sa at et vellykket trykkeri ikke kan drives i Bygde-Norge? Flisa Trykkeri er et godt eksempel på dette og flyttet nylig til ti ganger så store lokaler.
Storformat

Tar opp kampen mot restene

Storbildsbolaget i Helsingborg reduserer avfallet med et nytt produkt. Arbeidsmetoden er både klimasmart og sparer penger for kunden.
FotoJet-25-1024x682