3D-print er spådd en årlig global vekst på 17 %

forecast_positive_web
En ny undersøkelse fra Transparency Market Research viser at det globale markedet for 3D-print var verdt 2,2 milliarder dollar i 2012. Dette tallet forventes å ha steget til 7,2 milliarder dollar i 2019 – en årlig vekst på 16,8 %.
Det største markedet i 2012 var Nordamerika, hvilket kan forklares med et høyt implementeringsnivå over forskjellige sektorer som detaljprodukter, elektronikk og bilindustri.
Ifølge undersøkelsen drives markedsutviklingen primært av et stigende antall applikasjoner som kan 3D-printes og dessuten av fallende priser på 3D-printere til private forbrukere.
Blant hindringerne er problemene med å produsere store deler på kort tid.
Nordamerikas dominerende posisjon på markedet følges av Europa, hvor flere av de europeiske aktører i land som Frankrike, Tyskland, Italia og Sverige har hatt stabil vekst i de seneste år.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Swissqprint støtter seg på mer ytelse og automatisering

Tekst: Roger Stormo |

Den sveitsiske storformatspesialisten SwissQprint lytter til sine kunder når det gjelder hastighet, automatisering og større brukermuligheter. Det er rulleprinteren Karibu som nå slippes i en raskere modell med tillegg som automatisk dobbeltsidig utskrift og neonblekk. Sign & Print går i dybden med nyhetene i et intervju med selskapets produktsjef Maurus Zeller.

Publisert av: