Crossmedia-utstilling parallelt med Ipex

PUBLISERT: 24 februar 2014
OPPDATERT: 24 februar

Hvis du besøker Ipex i dagene 25. til 27. mars, kan du benytte anledningen til å stikke innom The Publishing Theatre og få litt crossmedia med hjem i sekken med nye idéer. Cross Media Production 2014 avvikles side om side med Ipex – også i messesenteret, London Excel.

Her utstilles samarbeider mellom forlag, varemerker, reklamebyråer og trykksagsinnkjøpere som demonstrerer hvordan man best integrerer arbeidsflyten, slik at det kan leveres kvalitativt innhold og markedsføring på tvers av medieplattformer.
Et seminarprogram setter fokus på emnet via en rekke av forlagssektorens eksperter og ledere. På utstillingen debatteres emner som:

  • ‘The future of advertising production – integrating advertising delivery into production workflows, booking integration and copy chasing’
  • ‘Consolidating cross media production in a converging media market’,  – Integrating media transactions between agencies and publishers
  • ‘Point to pixels – how to bring your print editorial design to digital life’
  • ‘Managing operational and structural change in organisations’

– I takt med at det blir lettere og lettere å komplementere trykt kommunikasjon med digitalt og mobilt innhold, er det behov for en oppdatering av arbeidsmetoder og teknologier, sier Andrew Thornhill, Marketing Manager for Cross Media Production 2014. Der er en stigende etterspørsel innenfor nyhetsproduksjon og fra den kommersielle sektor på mer integrasjon mellom merkevarer og kjøper. De ønsker å strømlinjeforme fremstillingen av innhold, slik at det er kompatibelt med alle plattformer for å forbedre budskapenes slagkraftighet og rekkevidde.

Les videre

Fujifilm viser sin nye tørrtonerpresse

Fujifilm skal vise sin nye tonerpresse i Europa for første gang i starten av 2024. Revoria Press GC12500 er en digitalpresse som anvender tørrtonerteknologi.
Revoria_GC12500_III_R

Nye muligheter når Fespa vender tilbake til Amsterdam

Så sent som i oktober 2021 ble Fespa Global Print Expo avholdt i Amsterdam. Denne våren gjør messen comeback i byen og på RAI Messesenter.
fespa_amsterdam

UV-printing i fokus under innovasjonsdager

I slutten av oktober inviterer Mimaki til sitt digitale arrangement Global Innovation Days. De neste seks månedene vil selskapet også invitere til lokale fysiske arrangementer under det nye konseptet Application Days.
Mimaki-Global-Innovation-1600-1024x683

Xerox trekker seg fra DRUPA

DRUPA er snart bare et halvt år unna. Det er allerede mulig å se hvem som har booket hvilke stands. Men Xerox, som hadde bestilt stand, har forsvunnet fra det interaktive kartet.
drupa_flags-1

Siste nytt

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Fullt "trøkk" hos Flisa Trykkeri

Siden 2002 har Flisa Trykkeri hatt "itte akkurat urbant" som slagord. For hvem sa at et vellykket trykkeri ikke kan drives i Bygde-Norge? Flisa Trykkeri er et godt eksempel på dette og flyttet nylig til ti ganger så store lokaler.
Storformat

Tar opp kampen mot restene

Storbildsbolaget i Helsingborg reduserer avfallet med et nytt produkt. Arbeidsmetoden er både klimasmart og sparer penger for kunden.
FotoJet-25-1024x682